Cases

Se, hvordan virksomheder har grebet deres servitization-indsats an, og hør om resultaterne

Case

Bramidan A/S

Hør Henrik Dueholm Madsen, direktør hos Bramidan A/S, fortælle, hvordan Bramidan arbejder med at udvikle deres serviceforretning.

“Vi er for alvor virkelig begyndt at gå fra en almindelig serviceforretning, hvor man er der en gang om året, til at lave det fundstændig behovsbaseret”

Henrik beskriver Bramidans servicerejse og de muligheder IoT, systematisk dataindsamling og- analyse og tæt kundedialog giver for individuelt tilpassede serviceprodukter.

Case

Viking Life-Saving Equipment A/S

Hør Henrik Helsinghof, Director, Agreement Sales hos VIKING Life-Saving Equipment A/S, fortælle, hvordan Viking arbejder med strategisk serviceudvikling og servitization.

“Det er en helt anden type virksomhed, vi pludselig skal drive, hvor servicen bliver det, der er i centrum”

Henrik beskriver den servicerejse, Viking har været på og taler om, hvordan virksomhed og kunder er kommet tættere på hinanden i processen.

Få nyt fra Servitize.DK-projektet og bliv klogere på servitization

Fornavn*
Efternavn*
E-mail*
Firma*
FORCE Technology må sende mig materiale vedr Servitize.DK på vegne af Servitize.DK, som beskrevet i FORCE Technologys politik for persondata

Få nyt fra Servitize.DK-projektet og bliv klogere på servitization

Fornavn*
Efternavn*
E-mail*
Firma*
Ja tak, jeg giver hermed mit samtykke til, at FORCE Technology og koncernselskaber må sende mig informations- og markedsføringsmateriale i form af e-mails med nyheder, artikler, cases o.l., samt information om arrangementer, kurser o.l. på vegne af Servitize.dk

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mails via links i de e-mails, du modtager, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte FORCE Technologys marketingafdeling.

FORCE Technology indsamler og opbevarer personoplysninger. Yderligere information om dine personoplysninger og dine rettigheder fremgår af vores privatlivspolitik.
Sitet www.servitize.dk er udviklet af og drives af FORCE Technology på vegne af Servitize.DK
© COPYRIGHT 2019 FORCE TECHNOLOGY, ALL RIGHTS RESERVED