PRAKSISGUIDE

Serviceydelser i danske fremstillingsvirksomheder – et inspirationskatalog

Er det nemt at formulere og identificere de services, virksomheden udbyder? Hvor befinder virksomheden sig i forhold til andre virksomheder i branchen? Fremviser og forklarer virksomhedens hjemmeside de udbudte services? Hvor nemt er det at finde den rette kontaktperson, hvis man er interesseret i en specifik service?

Praksisguiden ‘Servitization in Industrial Firms: Mapping and Analyzing the Danish Service Landscape’ fra CBS afdækker, hvilke services 1.103 danske fremstillingsvirksomheder udbyder. Den kan fungere som inspirationskatalog, uanset om man allerede udbyder services eller er på vej til at gøre det.

Læs praksisguiden, og bliv klogere.

Servitization in Industrial Firms: Mapping and Analyzing the Danish Service Landscape

Har du spørgsmål til Servitize.DK eller ønsker du at blive kontaktet vedr. deltagelse i et transform-forløb?

Fornavn*
Efternavn*
E-mail*
Firma*
Ja tak, jeg giver hermed mit samtykke til, at FORCE Technology og koncernselskaber må sende mig informations- og markedsføringsmateriale i form af e-mails med nyheder, artikler, cases o.l., samt information om arrangementer, kurser o.l. på vegne af Servitize.dk

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mails via links i de e-mails, du modtager, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte FORCE Technologys marketingafdeling.

FORCE Technology indsamler og opbevarer personoplysninger. Yderligere information om dine personoplysninger og dine rettigheder fremgår af vores privatlivspolitik.

Servitize.DK er et samarbejde mellem

Sitet www.servitize.dk er udviklet af og drives af FORCE Technology på vegne af Servitize
© COPYRIGHT 2023 FORCE TECHNOLOGY, ALL RIGHTS RESERVED