Profitabel service kræver investeringer

ARTIKEL

Servitization

Magasinet ‘Maskinmesteren’ har udgivet en artikelserie om servitization og serviceudvikling. Artiklerne komme omkring de mange muligheder og udfordringer der er ved at arbejde strategisk med udvikling af serviceydelser for industrivirksomheder

> Skab vækst med mere service

Mange virksomheder vil gerne koble produkter og service. Nu tilbydes 130 virksomheder at deltage i Servitize.dk, som bevilger 80 gratis konsulenttimer til at udvikle nye kommercielle servicekoncepter.

> CC Jensen udvikler ny online-overvågning

Maskinmester Sune Lysgaard-Hansen er servicechef hos oliefilterproducenten CC Jensen, som har udviklet ny teknologi og et nyt online-servicekoncept, der overvåger oliekvaliteten i realtid.

> Profitabel service kræver investeringer

To tredjedele af virksomheder tjener penge på serviceydelser, mens en tredjedel af adspurgte virksomheder tilsyneladende ikke er lykkedes med at skabe en profitabel serviceforretning.

> Maskinmestre skal udvikle nye servicekoncepter

Servitize.dk-projektet tilbyder små og mellemstore virksomheder 80 gratis konsulenttimer til at udvikle nye servicekoncepter efter sparring med konsulenter fra FORCE Technology og Teknologisk Institut.

Har du spørgsmål til Servitize.DK eller ønsker du at blive kontaktet vedr. deltagelse i et transform-forløb?

[em-forms-in-wp id="4534" title="Kontaktformular DK"]

Servitize.DK er et samarbejde mellem

Sitet www.servitize.dk er udviklet af og drives af FORCE Technology på vegne af Servitize
© COPYRIGHT 2023 FORCE TECHNOLOGY, ALL RIGHTS RESERVED